HİZMETLER > Gayrimenkul Pazarlama


Gayrimenkul Pazarlama

Geleneksel hizmetlere farklı yaklaşım, yeni boyutlar...

Doğru Fiyatlandırma: Bölgemizde gayrimenkulü olan müşterilerimize, benzer gayrimenkullerin satış geçmişlerini ve bugünkü pazar durumunu, güncel alıcı beklentilerini içeren kapsamlı bir pazar araştırması sunarak, gayrimenkulün en doğru şekilde değerlendirilip, pazarlanacağı bilgileri sağlıyoruz.

Elektronik Pazarlama: Kullandığımız teknolojilerin yardımıyla, değişik pazarlama araçlarını (SMS, e-posta) çoklu ve hızlı olarak kullanabiliyoruz. Web araçlarını en üst düzeyde kullanabiliyoruz.

Potansiyel Müşteriye Hızlı Bilgi Akışı: Profesyonel Çağrı Merkezi’miz (0 532 714 44 00) bizi arayan müşterilerimizin çağrılarını alıp, doğru ve hızlı bir şekilde ilgiliye yönlendirmektedirler. IP teknolojisi temelli iletişim, WEB’den konuş, WEB Chat, her noktadan dahili erişim, home office desteği, telekonferans, video konferans, mobil pazarlama/iletişim, profesyonel harita sistemleri, gibi teknolojik altyapılar ile alıcı müşterilerimize hızlı ve kapsamlı bir şekilde bilgi aktarabiliyoruz.

Alıcı Potansiyelini Güncel Tutma: Ofisimizle iletişim kuran her alıcı adayına ait bilgiler, Birden JaponYalı Gayrimenkul Yönetim Sistemi GYS’de işleniyor ve beklentisine uygun portföyler oluştuğunda hızla bilgi veriliyor.

 

JaponYalı Emlak
 

 

Paylaş :

Son Eklenen İlanlar

Takip Et :