KURUMSAL > Farkımız

Farkımız


Faydalı bilgiyi sunmak... Beklentilere doğru ve hızlı karşılık vermek...
 

Birden JaponYalı Gayrimenkul Sistemi (BKG): Ana şirketimizin geliştirdiği GYS ile, bölgemizdeki gayrimenkullere ait bilgileri elektronik ortamda güncel olarak işleyerek, gereksinimi olanlara en hızlı ve doğru hizmeti verme amacıyla kullanıyoruz. Gayrimenkul sektöründe CRM uygulamalarının önemine inanan Birden JaponYalı Gayrimenkul , müşterileri ile olan iletişimini etkin, kaliteli ve kalıcı kılmak için hizmet süreçlerini oturtmuş ve bunu GYS sistemi ile teknolojik olarak pekiştirmiştir.


Profesyonel Çağrı Merkezi: 0 532 714 44 00 numaralı cep telefonundan Gayrimenkul Danışmanı Ümit SEVİNÇ'İ  7/24 arayabilirsiniz.


Güçlü Grup Desteği: Birden JaponYalı Gayrimenkul izmir genelinde Kira Satış ve pazarlamada 1250 Emlak ofisi 1680 Gayrimenkul Danışmanı ile ortak çalışan, en hızlı sonuça ulaşan ilk ve tek gayrimenkul firmasıdır. Bu güçlü destek sayesinde, katma değerli hizmetler geliştirmek, geleneksel hizmetlerde fark yaratabilmek, kurumsal iş ortaklıkları ve potansiyeller geliştirmek mümkü olmaktadır.


Hizmet Anlayışımız: Gayrimenkul pazarlamanın gerçekte “gereksinim pazarlamak/karşılamak” ve ana işimizin “insanı mutlu etmek” olduğuna inanarak, bizimle iletişim kuran satıcı/alıcı müşterilerimizin gereksinimlerine uygun hizmet verme anlayışındayız. Bu hizmetin, doğru ve güncel bilgiye sahip olmak ve onu en iyi şekilde işleyerek müşterilerimize sunmakla gerçekleştirilebileceğini biliyoruz. Tüm gayrimenkul danışmanlarımız kişisel yetkinliklerini, teknolojinin olanaklarıyla birleştirerek müşterilerimize üst seviyede hizmet sunmaktadırlar.


Profesyonel Yönetim: Birden JaponYalı Gayrimenkul, yalnızca brokerlarının yönetim yetkinliklerine değil, ana şirketin kurumsal yapısının sağladığı profesyonel yönetim anlayışına sahiptir.


Sürekli Gelişen Hedefler: Birden JaponYalı Gayrimenkul, kapsamlı hedeflerle kurulmuştur. Dar anlamda bir gayrimenkul pazarlama ofisi değil, bu alanda farklı hizmetleri de bünyesinde barındıran, sektörü yönlendiren, gelecekte içerik ve lokasyon olarak farklı projeler geliştiren bir gayrimenkul danışma merkezi olmayı hedeflemektedir.


Eğitimli Profesyonel Kadro: Birden JaponYalı Gayrimenkul’deki danışmanlar, hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla,  sürekli olarak mesleki ve kişisel gelişim eğitimileri almaktadırlar. Ofisimizin, profesyonel olarak hizmet aldığı İş Geliştirme, İnsan Kaynakları, Bilgi Teknolojileri, Yönetim Bilgi Sistemi (MIS) ve Pazarlama departmanları bulunmaktadır.



Yüksek Teknoloji Kullanımı: Müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak ve profesyonel kadrolarımızın verimliliğini, hızını ve hizmet seviyesini yükseltebilmek için teknolojinin tüm olanaklarından faydalanılmaktadır. Profesyonel CRM sistemleri (GYS), kaliteli ve kolay kullanımlı WEB sitesi, IP teknolojisi temelli iletişim, WEB’den konuş, WEB Chat, her noktadan dahili erişim, home office desteği, telekonferans, video konferans, mobil pazarlama/iletişim, profesyonel harita sistemleri, profesyonel Çağrı Merkezi ve temas yönetim gibi teknolojik altyapılar, hem müşterilerimizin hem de çalışanlarımızın kullanımına sunuluyor.


JaponYalı Emlak

Paylaş :

Son Eklenen İlanlar

Takip Et :