HİZMETLER > Hizmet Standartlarımız

 Hizmet Standartlarımız


Bilgiye dayalı... beklentinizin ötesinde...

Yalnızca gayrimenkul göstermek değil, faydalı bilgi sunmak: Bugün gayrimenkul pazarlama hizmetinin en büyük kısmında gayrimenkulleri göstermek yer alıyor. Doğru bilgiye sahip olmadan yapılan bu işlem, herkese zaman, emek ve para kaybettiriyor. Sektörümüzün geleneksel hizmeti olan yer göstermenin ötesinde, elimizdeki bilgilerin, gereksinimlerle ne kadar örtüştüğünü birlikte değerlendirip, doğru portföyler için zamanınızı alıyoruz.

Geleneksel hizmetlere farklı yaklaşım: Ana şirketimizin geliştirdiği Gayrimenkul Yönetim Sistemi (GYS) ile, bölgemize, bölgemizdeki gayrimenkullere ve alıcı adaylarına ait bilgileri elektronik ortamda güncel olarak tutuyor, faydalı bilgiye dönüştürüyoruz. Bölgede yaşamak ya da yatırım yapmak isteyen alıcılarımıza, bölge hakkındaki tüm bilgileri kapsamlı olarak sunuyoruz.

Bilgiyi sunmada standartlar ve dokümante edilmiş bilgi: Satıcı/Alıcı müşterilerimizin gereksinimlerine yönelik tüm bilgileri, doğru içeriklerle, karşılaştırmalı ve dokümante edilmiş olarak sunuyoruz.

Kaynağı olmayan düşünceler değil, bilgiye dayalı yorumlar: Bölgemizde gayrimenkulü olan müşterilerimize, benzer gayrimenkullerin satış geçmişlerini ve bugünkü pazar durumunu, güncel alıcı beklentilerini içeren kapsamlı bir pazar araştırması sunarak, gayrimenkulün en doğru şekilde değerlendirilip, pazarlanacağı bilgileri sağlıyoruz.

Çağrı Merkezi: Profesyonel Çağrı Merkezi’miz bizi arayan müşterilerimizin çağrılarını alıp, doğru ve hızlı bir şekilde ilgiliye yönlendirmektedirler.

JaponYalı Emlak

 

Paylaş :

Son Eklenen İlanlar

Takip Et :